بردگی مدرن زنان چیست؟

بردگی مدرن زنان

 

مریم احمد علی، هریت توبمان و نادیا مراد تعدادی از زنان و دختران برجسته هستند که بر خشونت غلبه کردند و دیوارهای بردگی را درهم شکستند تا به چراغ‌های راهنما در راه مبارزه برای برابری تبدیل شوند. آن‌ها با همه‌ی مخالف‌های زیادی که در مقابل خود داشتند، قدرت خارق‌العاده‌ای نمایش دادند تا برای رهایی از بردگی مدرن زنان موفق شوند.

مروری بر بردگی مدرن زنان

71 درصد از تمام قربانیان نظام برده داری مدرن، یعنی حدود 30 میلیون نفر، را زنان و دختران تشکیل می‌دهند. در برخی از اشکال، مانند سوء استفاده جنسی اجباری، افراد به مانند 99 درصد قربانیان، از قربانی شدن تا قبل از 5 سالگی خبر می‌دهند.

این کاملا مرسوم است که زنان در شرایط برده داری با خطرات زیادی مانند خشونت جنسی توسط قاچاقچیان خود، اجبار به بارداری توسط اربابان خود در بردگی سنتی در کشورهایی مانند موریتانی، گوشه گیری شدید زنان مهاجری که به عنوان کارگر خانوادگی در خانه‌های شخصی کار می‌کنند و همچنین دخترانی که مجبور هستند در سنین جوانی ازدواج کنند و تحت کنترل کامل شوهرشان و اقوام آن‌ها زندگی کنند، مواجه باشند.

با وجود تعصبات جنسیتی، قربانیان حتی پس از فرار از بردگی مدرن زنان، تبعیضات بیشتری را تجربه می‌کنند. در موریتانی و نیجریه، زنان با مشکلات زیادی برای تامین فرزندانشان مواجه هستند که گاهی حتی نمی‌توانند بخاطر نداشتن شناسنامه به تحصیل بپردازند. در لیبی گزارش هایی از تجاوز جنسی به وسیله نگهبانان مرد مراکز نگهداری زنان مهاجر گزارش شده است. در لبنان زنان مهاجری که به دلیل سوء رفتار کارفرمایان خانگی خود فرار می‌کنند، اغلب اوقات توسط ماموران پلیس تعقیب می‌شوند و تنها به دنبال الطاف جنسی است که آن‌ها را به عنوان مجرم معرفی نمی‌کنند.

71 درصد از تمام قربانیان نظام برده داری مدرن (حدود 30 میلیون نفر) را زنان و دختران تشکیل می‌دهند.

برده داری مدرن زنان

شما ممکن است نام کشورهای فوق را مشاهده کرده باشید و با خود فکر کنید: آه، آن‌ها خیلی دور هستند. اینجا خیلی متفاوت است. اما ملاحظه کنید که در همین نزدیکی، انگلستان، قربانیان بردگی مدرن زنان چه باردار باشند و چه فرزند داشته باشند، به وسیله مسئولین نادیده گرفته می‌شوند. دخترانی که در انگلیس در گروه‌های بزرگ نظافتی به کار گماشته می‌شوند، بیشتر از اینکه مورد حمایت باشند، مورد سرزنش قرار می‌گیرند؛ یا اینکه زنان قاچاق شده باید ده‌ها سال منتظر بمانند تا در زمان درخواست کار مجبور به تن فروشی نباشند.

حتما بخونید
بردگی مدرن کارگران چیست؟

پایان دادن به بردگی مدرن زنان

ما باید کارهای زیادی برای اتمام تبعیض علیه زنان و دختران که در درون برده داری قرار دارند، انجام دهیم. زمانی که نهادهای بین‌المللی، ازدواج اجباری را به عنوان یک نوعی از برده داری شناختند، یک گام بلند به سمت پایان برده داری برداشته شد. برای مقابله با تبعیض به عنوان قدمی رو به جلو علیه نظام برده داری ، می‌توانیم از وقوع آن اجتناب کنیم.

و نکته مهمی که هست: اگر بخواهیم با جدی‌ترین اشکال خشونت علیه زنان و دختران (مانند برده داری) مقابله کنیم، باید با طیف گسترده‌ای از اقدامات تبعیض آمیز ، حتی در ظاهر کوچک، مقابله کنیم. سیستم ضد برده داری همیشه به همین امر در پروژه‌ها و طرفداری متعهد است، چون که بردگی در جایی که تبعیض ، فقر و یک قانون ضعیف فراگیر باشد، شکوفا می‌شود. کار ما در اینجا با شکستن این هنجارها، ایجاد فرصت‌ها و کمک به آزادی مردم آغاز می شود.

آرزوی ما این است که دختران در تمام جهان حق تحصیل داشته باشند، در مورد زندگی خود تصمیمات آگاهانه بگیرند، بر بدن خود حکومت کنند، از هر نوعی از تبعیض محافظت شوند و به دنبال کردن نقش‌های غیر کلیشه‌ای جنسیتی در جوامع خود تشویق گردند و به صورت آزاد زندگی کنند؛ دقیقا همان چیزی که می‌خواهند.

ما حدس می‌زنیم که دختران یا زنان به جای یک قربانی بردگی مدرن، ماری کوری بعدی خواهند بود. مت کاملا معتقدیم که با کمک شما برای حمایت از حق آزادی آن‌ها، این امر می‌تواند هرچه زودتر اتفاق بیفتد.

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

هفده + سه =

فهرست