نماد سایت از نو شروع کن!

ترک خودارضایی: 17 راه درمان خود ارضایی که معجزه میکند!

ترک خودارضایی

خودارضایی اعتیادی است که این روزها با افزایش تنهایی انسان‌ها بسیار شایع شده است. در ادامه به بیان راه های عملی و قطغی برای ترک خودارضایی خواهیم پرداخت. این مقاله با ارائه راهکارهای درمان خود ارضایی باعث تغییر سرنوشت شما خواهد شد. بنابراین تا اخر با ما همراه باشید.

عناوین محتوا نمایش

خود ارضایی چیست؟

خود ارضایی یکی از روش‌های ارضای میل جنسی و تحریک اعضای جنسی توسط خود فرد است. فرد با استفاده از ابزارهایی سعی در همانندسازی با رابطه جنسی حقیقی دارد. خود ارضایی در زنان نسبت به مردان کمتر شایع است. علت خود ارضایی در سنین مختلف، متفاوت است اما چه بسا به راحتی آن می‌تواند تبدیل به یک عادت رفتاری شود.

محرومیت از ارضای میل جنسی، در ردیف مشکل‌ترین محدویت‌هایی است که بشر با آن درگیر است. بنابراین می‌توان گفت تعدیل این میل در جوانی به راستی هنر بزرگی است. خودارضایی یکی از راه‌های تعدیل این میل می‌باشد. در اصل بیراهه‌ای است برای ارضای میل سرکش جنسی که نسل جوان را در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌دهد.

کلیپ ترک خودارضایی رائفی پور

در پایین پیشنهاد میکنیم که ویدیو ترک خود ارضایی دکتر رائفی پور را تماشا کنید.

سایر ویدیو‌های ترک خودارضایی

 

چرا باید خود ارضایی را ترک کنید؟

چند دلیل برای اینکه باید خود ارضایی را متوقف کنید رو اینجا آوردیم:

1- خود ارضایی بدن شما رو ضعیف میکند و باعث از دست دادن پروتئین و کلسیم می‌شود.

2- باعث ایجاد مشکلات عصبی و اضطراب می‌شود.

3- خود ارضایی باعث خواب آلودگی، پرخاشگری و خستگی شده و عملکردتون رو کاهش میده.

4- عزت نفس شما رو کاهش داده و احساس حقارت و خودکم بینی به شما دست میده.

5- باعث فشار و استرس های جسمی و روحی میشه.

6- خود ارضایی باعث مشکلات روانشناختی شده و احساس افسردگی و عذاب وجدان را به همراه خواهد آورد.

7- خود ارضایی باعث شکل گیری عادت و تمایل برای تکرار این عمل در زمان و مکان نامناسب میگردد و این باعث میشه که مشکلات جنسی و اجتماعی برای فرد ایجاد بشه.

8- خود ارضایی منجر به مشکلات ضعف حافظه در بلند مدت میشه.

برای مطالعه بیشتر، مقاله فواید ترک خود ارضایی از نظر علمی را مطالعه نمایید.

روش های ترک خودارضایی در زنان و مردان

1- ورزش کردن

به ورزش مورد علاقتون بپردازید. ورزش، تنش‌ها و انرژی مازاد بدن شما رو کاهش میده و باعث میشه که احساس شادابی بیشتری داشته باشید. فعالیت‌هایی مثل دویدن، شنا و وزنه برداری میتوانند بدن رو تقویت کرده و اندورفین‌هایی رو آزاد کند که باعث تقویت احساسات شما می‌شود.

یوگا یکی از این ورزش‌هاست که میتونه شما رو از افکار خودارضائی خالی و آرامش بیشتری نصیب شما بکنه.

اگر اوضاع مالیتان روبه‌راه نیست، نگران نباشید؛ همواره ورزش‌های ارزان قیمت نیز پیدا می‌شود. دویدن، پیاده‌روی، وزنه زدن، شنا و دراز نشست نیاز به هیچ هزینه‌ای ندارد. با اینحال ورزش‌های دیگری هم وجود دارند. اگر ایده‌ای ندارید، روی این لینک کلیک کنید و ورزش‌های مختلف رو تماشا کنید و دست به کار شوید.

2- تغذیه سالم

میوه ها و سبزیجات تازه می‌توانند انرژی بدنتون رو تامین کنند و احساس کسلی و خستگی رو در شما از بین ببرند. این روحیه بالا، شما را از کارهایی مثل خودارضایی که به بدنتون آسیب می‌زند، منع می‌کند.

3- پیدا کردن یک سرگرمی یا یادگیری مهارتی جدید

فعالیت‌های جدید یا یادگیری یک مهارت تازه، باعث تمرکز ذهن و افکار شما روی مهارت آموخته شده می‌شود؛ در نتیجه برای مدتی از محرک‌های خودارضایی فاصله می‌گیرید. عملی که می‌تواند در دراز مدت تاثیرگذار باشد.

به سفر بروید. وقتی درباره سفر رفتن می‌گوییم، حتما نباید بار و بندیل را با یک کیف بزرگ ببندید‍‍! یک سفر سبک بروید؛ حتی یک روزه. باور کنید حالتان را از این رو به آن رو می‌کند. لازم نیست تنهایی بروید؛ می‌توانید با یک تور بروید که برنامه سفر شما را ریخته و فکر همه چیز آن را کرده است. برای سفر ارزان قیمت با تور کلیک کنید.

اگر به سفر علاقه‌مند نیستید و قصد انجام فعالیت‌های درون‌شهری را دارید، سری به سایت تخفیفان بزنید و پیشنهادات آن را بررسی نمایید.

4- کارهای داوطلبانه

برای اینکه خودتون رو سرگرم کنید، پیشنهاد می‌کنیم که به سمت کارهای خیر و عام المنفعه و کمک به دیگران بروید. اینکار باعث ایجاد احساسی خوب در شما و افزایش اعتماد به نفس میشه.

5- خواب خود را تنظیم کنید

در زندگی نظم داشته باشید. عدم تنظیم خواب به معنای عدم داشتن هدفی به اندازه کافی مهم در زندگی است. تنظیم خواب و خوابیدن به اندازه کافی (8 ساعت در روز) و بیدار شدن سر ساعت مشخص به شما کمک بسیاری در ترک خود ارضایی خواهد کرد.

6- حمام آب سرد برای جلوگیری از خودارضایی

اگه افکار شهوانی به سراغ شما اومده یا هنگام حمام نمی‌توانید خودتون رو کنترل کنید، زمان حمام رو کم و با آب سرد خودتون رو بشویید.

7- محدود کردن تنهایی‌تان

اگر در جایی که تنها هستید بیشتر خود ارضایی انجام میدید بهتر هست که برای ترک این کار تا جای ممکن در جمع باشید و در فعالیت‌ها و مهمانی‌ها بیشتر شرکت کنید؛ دوستان بیشتری بیابید تا کمتر تنها بمانید.

زمان‌های تنهایی‌تان درخانه و پیش از آمدن پدر و مادرتان از محل کار برای پیاده‌روی برید؛ یا در یک کتابخانه درس‌هایتان را بخوانید. میتونید با رفتن به جمع‌های عمومی مثل پارک، کافی‌شاپ و … برید؛ چون بهتر از تنها ماندن و خودارضایی است.

8- توقف تماشای فیلم پورن راهی برای جلوگیری از خودارضایی

فیلم های جنسی که باعث وسوسه شما به عمل استمنا می‌شود رو به یکباره از سیستمتون برای همیشه حذف کنید.

برای مطالعه بیشتر درباره راه‌های ترک پورن کلیک نمایید.

9- تعیین یک سیستم پاداش راهی برای کنترل امیال جنسی

در مسیر ترک خود ارضایی، برای خودتون هدف‌های کوتاه مدت تعیین کنید و پس از رسیدن به آنها به خود پاداش دهید. پاداش هایی مثل یک خرید یک بازی جدید یا خرید هرآنچه که شما رو خوشحال می‌کند؛ حتی یک بستنی!

10- ناامید نشوید و صبور باشید

هرگز ناامید نشوید. ناامیدى، بزرگ‌ترین سدّ راه نجات مبتلایان خواهد شد و واکنش‌هاى فوق العاده نامطلوب روحى در آنها ایجاد خواهد کرد. ممکن است که بارها و بارها به عمل خود ارضایی بپردازین اما یادتون نره که شروعی تازه بکنین.

ترک خودارضایی مسئله‌ای نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. این یه پروسه است که بنابه انگیزه و عزم شما میتونه کوتاه یا طولانی باشه. پس هرگز نباید به خودتون تلقین کنید که این اعتیاد یا آثار آن، تا آخر عمر از شما دست بردار نخواهند بود.

11- به دلایل اخلاقی

تصور کنید همه اطرافیان و عزیزانتان از این کار شما باخبرند! آیا مقابل اون‌ها از عدم داشتن عزمی راسخ و انجام این عمل شرم‌آور خجالت نمی‌کشید؟ اون‌ها لایق بهترین شما هستند. بهترین شما میتونه باعث لذت‌بخش‌ترین لحظات اونها بشه.

منتظر چی هستید؟ شمشیر عزم خودتون رو تیز کنید و به سمت ترک خودارضایی حمله‌ور بشید.

12- به دنبال کمک حرفه ای باشید

ما انسان‌ها همواره به کمک یکدیگر نیاز پیدا می‌کنیم. این نیاز می‌تواند به نزدیکان یا دیگر افراد متخصص باشد. توی این قضیه احتمالا خجالت می‌کشید که مشکل خودارضایی خودتون رو با نزدیکان و اطرافیانتون در میان بذارید. پس چه بهتر که با یک مشاور متخصص بهداشت روان در رابطه با مسائل جنسی خودتون مثل استمنا مشورت کنید.

این امکان وجود دارد که مسائل اضافی، مانند اختلال وسواس-اجباری، مشکل اساسی باشد. صحبت با یه درمانگر یا روانشناس برای احساسات منفی و یادگیری راهکارهای اصلاح رفتار برای جلوگیری از خودارضایی می‌تواند مفید باشد.

13- قاطعانه برای ترک خودارضایی تصمیم بگیرید

به نزدیکانتان فکر کنید. به اینکه با ترک خودارضایی چقدر می‌توانید به انسانی بهتر، موفق‌تر و سالم‌تر برای آن‌ها تبدیل شوید. قطعا زمانی پیش خواهد آمد که انان به کمک شما احتیاج پیدا کنند. در اون هنگام، اونها به انسانی کامل و توانا نیاز دارند.

14- شب ها لباس اضافی بپوشید

شب‌ها لباس اضافی بپوشید تا با اینکار مانعی بین شما و دستگاه تناسلیتان ایجاد شود تا با عدم لمس آن، کم‌تر افکار خودارضایی به ذهنتان خطور شود.

15- مثبت اندیش باشید

حتما درباره قانون جذب شنیده‌اید. براساس قانون جذب اتفاقات مثبت یا منفی به این دلیل در زندگی شما رخ می‌دهند که به سمت‌تان جذب شده‌اند. در واقع، خود شما آن‌ها را به زندگی‌تان دعوت کرده‌اید. پس مثب‌اندیش باشید و باور داشته باشید که در کنترل امیال جنسی خودتون پیشرفت خواهید کرد.

16- به دلایل دینی-مذهبی

اگر شما هم پیرو ادیان ابراهیمی مثل اسلام هستید، باید بدانید که حکم خودارضایی در اسلام حرام است. حکم خودارضایی در ادیان مختلف نیز تفاوت چندانی با اسلام ندارد. این موضوع می‌تواند برای شما یک جور هنجار (باید) و انگیزه قوی برای ترک خودارضایی باشد.

17- کمک گرفتن از نرم‌ افزارها

برخی از اپلیکشین‌ها، مانند اپلیکیشن Brainbuddy، هستند که به شما در مسیر ترک خودارضایی کمک می‌کنند. اینگونه برنامه‌ها، برای شما چالش‌هایی می‌سازند، راهکارهایی معرفی می‌کنند و تعداد روزهایی که مرتکب استمنا نشده‌اید را ثبت می‌کنند (به مانند برنامه Quit Masturbation Calender).

داشتن برنامه برای جلوگیری از خود ارضایی

بدونید که ترک خود ارضایی یک شبه اتفاق نمیفته. پس ناامید نشوید. هدف بزرگی رو در این راستا تعیین کنید و اون رو به هدف های کوچک‌تر ( به قول معروف تبدیل به لقمه‌های کوچیک ) تقسیم کنید. اینجوری میزان پیشرفت خودتون رو میتونید بسنجید.

به عنوان مثال، هدف ۴۰ روز بدون خودارضائی رو نشونه بگیرید. حالا ماموریت شما اینه که این هدف رو به هدف های کوچک تر مثلا ۳، ۷، ۱۴، ۲۱، ۳۰ و در نهایت ۴۰ روزه تقسیم کنید.

نیروی اراده به تنهایی کافی نیست!

حواس خود را با راهکارهای جایگزین پرت کنید. ویدیو پایین را تماشا کنید.

 

راه‌های جانبی ترک خودارضایی 

موانع ترک خود ارضایی

اکثر موانع ترک رو پیشتر بیان کردیم؛ اما لازم هست که در اینجا برخی از اصلی‌ترین موانع ترک خود ارضایی رو ذکر کنیم:

1- انزوا و دور بودن از محیط های اجتماعی

2- تنها بودن در منزل یا اتاق

3- نداشتن هدف یا ارزش در زندگی

4- سرد مزاجی همسر و ضعف در برقراری رابطه جنسی مناسب

5- تماشای فیلم های مستهجن

6- خواب نامناسب و نامنظم

7- ذهنیت نادرست درباره عوارض خود ارضایی

۸- اجازه ورود افکار شهوانی به ذهنتان

نتیجه

بدون رودربایستی، باید بدانید که ترک خودارضایی ساده نیست؛ اما غیرممکن هم نیست. چه بسیار افرادی که با رعایت راهکارها و داروهای ترک خودارضایی مثل لیست بالا توانستند از این اعتیاد نجات پیدا کنند. و چه بسیار افرادی که همچنان گرفتار این بیماری هستند. بنابراین مثبت‌اندیش و امیدوار باشید؛ و از انواع وسایل برای ترک خودارضایی استفاده کنید.

برای ترک خودارضایی نه تنها باید عادات خود را تغییر دهید، بلکه باید در رژیم غذایی خود نیز تجدید نظر کنید. از مواد غذایی کاهش دهنده شهوت کمک بگیرید.

انیشتین می‌گوید:

حماقت یعنی کاری یکسان را بارها و بارها انجام دهی و انتظار دستیابی به نتیجه متفاوتی را داشته باشی!

این کار یکسان منحصر به خود انجام عمل خودارضایی نیست. بلکه، مجموعه‌ای از عادات نادرست شما (مثل نداشتن تغذیه سالم یا انجام عدم فعالیت بدنی مناسب و یا غیراجتماعی بودن) باعث ختم شدن به خود ارضایی شده. برای تغییر عادات خود باید از ذهن خودآگاه خود به جای ناخودآگاه استفاده کنید تا عادت خود ارضایی رو ترک کنید. عادت‌های خوب در خود نهادینه کنید و پیشرفت کنید. برای اینکار پیشنهاد میکنیم که کتاب اثر مرکب اثر دارن هاردی رو مطالعه کنید.

از نو شروع کن! این بار حتما میتونی.

خروج از نسخه موبایل